Google+
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Каталог

ПРЕПОРЪЧАНО:

Субсидии за частни училища или колко са важни едни 20%

 Анализ на Десислава Николова, Институт за пазарна икономика

Преди няколко дни парламентарната комисия по образованието и науката набързо гласува една нова алинея към законопроекта за предучилищното и училищното образование, която с лека ръка успя да опорочи добрата идея държавната субсидия да следва децата, независимо дали те учат в държавни градини и училища или в частни.

Read more...

Последвайте ни

                              

Анкета

Смятате ли, че учителите в частните училища преподават по-добре учебния материал?

Регистрация

ЧОУ „Джани Родари“ честити на всички новата учебна година!

ЧОУ „Джани Родари“ честити на всички новата учебна година! Пожелаваме много знания, успехи и весели игри на малчуганите, търпение на техните родители и много вдъхновение на неуморните им учители.

 По традиция първият учебен ден започна с водосвет, продължи с песни и танци, а когато удари училищният звънец, учениците нетърпеливо се подредиха в стройни редици и поеха към училище. С бурни аплодисменти ги изпратиха техните малки приятели от детската градина, а гордите им родители крачеха редом с тях. На входа ги очакваше вкусна питка с мед, за да ни е сладко учението.

 Тази учебна година е важна за нас. Ние растем и се увеличаваме все повече и повече. Горди сме от постигнатите успехи. Благодарим на всички, които ни се довериха и повярваха в нас! На добър час!

{gallery}forumshort/djanirodary{/gallery}

Документи за членство

МНЕНИЯ НА УЧЕНИЦИ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС!

СПОДЕЛЕТЕ ГО!

Още за "фалшивите" оценки

Видео:Пресконференция

Как можете да станете член на БАЧУ?

Ако сe интересувате как да станете член на БАЧУ и да имате подкрепата на единствената браншова организация в областта на образованието, моля прочетете повече тук.

Виртуално изложение "Частни училища" 2015 г.

Първото в България виртуално изложение вече е факт. Какво можете да научите от него и как ще ви помогне в избора на училище за вас или вашето дете? Научете повече за виртуалното изложение тук.

 

Субсидии от държавата- повече за програмата.

 Повече за програмата "Парите следват ученика" и ще подпомогне ли държавата учениците, които учат в частни училища. Научете повече за тази програма тук.