Google+
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Каталог

ПРЕПОРЪЧАНО:

Субсидии за частни училища или колко са важни едни 20%

 Анализ на Десислава Николова, Институт за пазарна икономика

Преди няколко дни парламентарната комисия по образованието и науката набързо гласува една нова алинея към законопроекта за предучилищното и училищното образование, която с лека ръка успя да опорочи добрата идея държавната субсидия да следва децата, независимо дали те учат в държавни градини и училища или в частни.

Read more...

Последвайте ни

                              

Анкета

Смятате ли, че учителите в частните училища преподават по-добре учебния материал?

Регистрация

ЧОУ „Джани Родари“ честити на всички новата учебна година!

ЧОУ „Джани Родари“ честити на всички новата учебна година! Пожелаваме много знания, успехи и весели игри на малчуганите, търпение на техните родители и много вдъхновение на неуморните им учители.

Ново издание на пролетния дискусионен форум

Предстои ново издание на Пролетния дискусионен форум, част от Европейски проект „My Europe”. Дискусионният форум се подготвя вече десета година от екипа на ЧСОУ “Рьорих” по важни теми в съвременното българско общество.

Прочети още...

ОТКРИТИ УРОЦИ В РУСКИ ЛИЦЕЙ - СОФИЯ

Руски Лицей – София се готви за своя предстоящ юбилей, 15 - години от създаването на Лицея. Празникът предстои, но подаръците вече радват лицеистите и учителите.

Прочети още...

Документи за членство

МНЕНИЯ НА УЧЕНИЦИ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС!

СПОДЕЛЕТЕ ГО!

Още за "фалшивите" оценки

Видео:Пресконференция

Как можете да станете член на БАЧУ?

Ако сe интересувате как да станете член на БАЧУ и да имате подкрепата на единствената браншова организация в областта на образованието, моля прочетете повече тук.

Виртуално изложение "Частни училища" 2015 г.

Първото в България виртуално изложение вече е факт. Какво можете да научите от него и как ще ви помогне в избора на училище за вас или вашето дете? Научете повече за виртуалното изложение тук.

 

Субсидии от държавата- повече за програмата.

 Повече за програмата "Парите следват ученика" и ще подпомогне ли държавата учениците, които учат в частни училища. Научете повече за тази програма тук.