Google+
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Последвайте ни

                              

Анкета

Смятате ли, че учителите в частните училища преподават по-добре учебния материал?

Регистрация

Руски лицей

Руският лицей обединява няколко образователни структури - детска градина, езиково училище, училище за танцово изкуство и руска балетна школа.

Прочети още...

Представяме ви: Частна английска гимназия "Проф. Иван Апостолов"

Гимназия ” Проф.Иван Апостолов” е регистрирана със заповед на Министъра на образованието през 1993 година, като профилирана гимназия с профили право и мениджмънт. На четвъртата година от своето съществуване се преобразува в английска езикова гимназия, като запазва и атрактивните си профили. През 2001 година се разкриват профилите хуманитарен и информационни технологии.

Прочети още...

МНЕНИЯ НА УЧЕНИЦИ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС!

СПОДЕЛЕТЕ ГО!

Още за "фалшивите" оценки

Дискусионен форум - 14 декември 2017 г.

Как можете да станете член на БАЧУ?

Ако сe интересувате как да станете член на БАЧУ и да имате подкрепата на единствената браншова организация в областта на образованието, моля прочетете повече тук.

Виртуално изложение "Частни училища" 2015 г.

Първото в България виртуално изложение вече е факт. Какво можете да научите от него и как ще ви помогне в избора на училище за вас или вашето дете? Научете повече за виртуалното изложение тук.

 

Субсидии от държавата- повече за програмата.

 Повече за програмата "Парите следват ученика" и ще подпомогне ли държавата учениците, които учат в частни училища. Научете повече за тази програма тук.