Google+
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ПРЕПОРЪЧАНО:

Решение № 9, София, 10-ти май 2018 г. (обн. - ДВ, бр., 42 от 22.05.2018 г.)

Конституционният съд в състав: Борис Велчев –председател, членове: Цанка Цанкова, Стефка Стоева, Румен Ненков, Кети Маркова, Георги Ангелов, Анастас Анастасов, Гроздан Илиев, Мариана Карагьозова-Финкова, Константин Пенчев, Филип Димитров, Таня Райковска, при участието на секретар-протоколиста Гергана Иванова разгледа в закрито заседание на 10-ти май 2018 г. конституционно дело № 5/2017 г., докладвано от съдия Анастас Анастасов.

Read more...

Последвайте ни

                              

Анкета

Смятате ли, че учителите в частните училища преподават по-добре учебния материал?

Регистрация

Национален семинар на Частните професионални колежи

На 30.11.2018 г., в гр. София, се проведе Национален семинар на Частните професионални колежи (ЧПК) на тема "Място и роля на ЧПК в съвремнните икономически условия".

Представители на МОН, директор на дирекция ПОО - г-жа М.Тодорова и държавен експерт г-жа И. Танева,  бизнеса- АИКБ, БСК и БТПП и представителите на частните професионални колежи обсъдиха състоянието на професионалното обучение в ПК, проблемите и възможните бъдещи решения, за да намерят ПК полагащото им се място в системата на ПОО- висок професионализъм и престиж на институцията. Обсъжданите въпроси бяха групирани в 2 групи- административни и системни. Всички страни се обединиха в предлаганите решения. Предстои развитие.
В обобщение, срещата беше не само полезна, но и обещаваща за бъдещето на ПК.

 

МНЕНИЯ НА УЧЕНИЦИ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС!

СПОДЕЛЕТЕ ГО!

Още за "фалшивите" оценки

Дискусионен форум - 14 декември 2017 г.

Как можете да станете член на БАЧУ?

Ако сe интересувате как да станете член на БАЧУ и да имате подкрепата на единствената браншова организация в областта на образованието, моля прочетете повече тук.

Виртуално изложение "Частни училища" 2015 г.

Първото в България виртуално изложение вече е факт. Какво можете да научите от него и как ще ви помогне в избора на училище за вас или вашето дете? Научете повече за виртуалното изложение тук.

 

Субсидии от държавата- повече за програмата.

 Повече за програмата "Парите следват ученика" и ще подпомогне ли държавата учениците, които учат в частни училища. Научете повече за тази програма тук.