Google+
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ПРЕПОРЪЧАНО:

Решение № 9, София, 10-ти май 2018 г. (обн. - ДВ, бр., 42 от 22.05.2018 г.)

Конституционният съд в състав: Борис Велчев –председател, членове: Цанка Цанкова, Стефка Стоева, Румен Ненков, Кети Маркова, Георги Ангелов, Анастас Анастасов, Гроздан Илиев, Мариана Карагьозова-Финкова, Константин Пенчев, Филип Димитров, Таня Райковска, при участието на секретар-протоколиста Гергана Иванова разгледа в закрито заседание на 10-ти май 2018 г. конституционно дело № 5/2017 г., докладвано от съдия Анастас Анастасов.

Read more...

Последвайте ни

                              

Анкета

Смятате ли, че учителите в частните училища преподават по-добре учебния материал?

Регистрация

Среща на БАЧУ с представител на МОН

На 19-ти септември 2016 г. във връзка с приемането на новия Закон за предучилищното и училищно образование, Българската асоциация на частните училища организира среща с г-жа Ваня Трайкова - главен експерт на МОН, Дирекция ОПОС.

Тя направи коментар на най-дискутираните теми, във връзка с попълването на документи от частните детски градини. Представителите на частните детски градини, членове на БАЧУ имаха възможност да зададат лично своите въпроси, да направят своите коментари и да изразят своето мнение във връзка с новия ЗПУО.

Срещата с г-жа Ваня Трайкова е част от поредица срещи, стартирала с посещение на новоизбрания председател на БАЧУ - Мария Каменова с кмета на град София г-жа Йорданка Фандъкова, която се състоя в началото на месец септември тази година.

 

МНЕНИЯ НА УЧЕНИЦИ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС!

СПОДЕЛЕТЕ ГО!

Още за "фалшивите" оценки

Дискусионен форум - 14 декември 2017 г.

Как можете да станете член на БАЧУ?

Ако сe интересувате как да станете член на БАЧУ и да имате подкрепата на единствената браншова организация в областта на образованието, моля прочетете повече тук.

Виртуално изложение "Частни училища" 2015 г.

Първото в България виртуално изложение вече е факт. Какво можете да научите от него и как ще ви помогне в избора на училище за вас или вашето дете? Научете повече за виртуалното изложение тук.

 

Субсидии от държавата- повече за програмата.

 Повече за програмата "Парите следват ученика" и ще подпомогне ли държавата учениците, които учат в частни училища. Научете повече за тази програма тук.