Google+
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ПРЕПОРЪЧАНО:

Решение № 9, София, 10-ти май 2018 г. (обн. - ДВ, бр., 42 от 22.05.2018 г.)

Конституционният съд в състав: Борис Велчев –председател, членове: Цанка Цанкова, Стефка Стоева, Румен Ненков, Кети Маркова, Георги Ангелов, Анастас Анастасов, Гроздан Илиев, Мариана Карагьозова-Финкова, Константин Пенчев, Филип Димитров, Таня Райковска, при участието на секретар-протоколиста Гергана Иванова разгледа в закрито заседание на 10-ти май 2018 г. конституционно дело № 5/2017 г., докладвано от съдия Анастас Анастасов.

Read more...

Последвайте ни

                              

Анкета

Смятате ли, че учителите в частните училища преподават по-добре учебния материал?

Регистрация

МИНИСТЪРЪТ НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА ПРОФ. ДПН ТОДОР ТАНЕВ И ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР ВАНЯ КАСТРЕВА ВРЪЧИХА

ПОЧЕТНОТО  ОТЛИЧИЕ „НЕОФИТ РИЛСКИ“

на изявени учители и директори от страната на

СПЕЦИАЛНА ЦЕРЕМОНИЯ.

 

„Наистина е много вълнуващо за всички нас да съм сред Вас и да връча тази награда, която е учредена през 1996 година“, заяви министър Танев и поздрави присъстващите учители и директори, предложени да я получат.  Той каза още, че всички, които са получили това почетно отличие през годините, са вече „едно голямо българско семейство от извисени хора“ и пожела тази награда да получи повече публичност, защото това укрепва българския дух.

За дългогодишна и високопрофесионална трудова дейност в системата на българското образование са наградени и следните представители на частните училища-членове на БАЧУ:


Даниел Цветанов Николов – Учител по български език и литература в Частно средно общообразователно училище „Проф. Иван Апостолов“

Радослава Горанова Димитрова – Дългогодишен начален учител и административен директор на Частна детска градина „Доверие“

Антоанета Кирилова Стоянова – Учител по математика в Първа частна математическа гимназия

Йорданка Петрова Йосифова – Директор на Частно основно училище „Джани Родари“

Милка Горанова Славчева – Председател на Българска асоциация на частните училища

Поднасяме най-сърдечни поздравления на колегите и им пожелаваме нови успехи в благородната им дейност за обучението и възпитанието на децата и учениците. Честито!

 

 

 

МНЕНИЯ НА УЧЕНИЦИ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС!

СПОДЕЛЕТЕ ГО!

Още за "фалшивите" оценки

Дискусионен форум - 14 декември 2017 г.

Как можете да станете член на БАЧУ?

Ако сe интересувате как да станете член на БАЧУ и да имате подкрепата на единствената браншова организация в областта на образованието, моля прочетете повече тук.

Виртуално изложение "Частни училища" 2015 г.

Първото в България виртуално изложение вече е факт. Какво можете да научите от него и как ще ви помогне в избора на училище за вас или вашето дете? Научете повече за виртуалното изложение тук.

 

Субсидии от държавата- повече за програмата.

 Повече за програмата "Парите следват ученика" и ще подпомогне ли държавата учениците, които учат в частни училища. Научете повече за тази програма тук.