Google+
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Последвайте ни

                              

Анкета

Смятате ли, че учителите в частните училища преподават по-добре учебния материал?

Регистрация

ХІV-то издание на фолклорен преглед "НАШИТЕ КОРЕНИ"

    На 25.03.2015г. в залата на „Модерен театър” в София се проведе четиринадесетото издание на Фолклорен преглед „Нашите корени”.

     Тази година в прегледа участваха около 400 деца и ученици от 11 частни детски градини и училища от София.  Те показаха своите умения в областта на певческия, танцовия и словесния фолклор. Деца и ученици на възраст от 3 до 18 години завладяха залата със своите възторжени изпълнения и доказаха отново, че са верни на традициите на българския фолклор. И тази година фолклорният преглед „Нашите корени” се превърна във вълнуващ празник и в тържество на българския дух.

     Класирането на изпълненията можете да видите тук.

     Снимки от фолклорния преглед можете да видите тук.

МНЕНИЯ НА УЧЕНИЦИ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС!

СПОДЕЛЕТЕ ГО!

Още за "фалшивите" оценки

Дискусионен форум - 14 декември 2017 г.

Как можете да станете член на БАЧУ?

Ако сe интересувате как да станете член на БАЧУ и да имате подкрепата на единствената браншова организация в областта на образованието, моля прочетете повече тук.

Виртуално изложение "Частни училища" 2015 г.

Първото в България виртуално изложение вече е факт. Какво можете да научите от него и как ще ви помогне в избора на училище за вас или вашето дете? Научете повече за виртуалното изложение тук.

 

Субсидии от държавата- повече за програмата.

 Повече за програмата "Парите следват ученика" и ще подпомогне ли държавата учениците, които учат в частни училища. Научете повече за тази програма тук.