Google+
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ПРЕПОРЪЧАНО:

Решение № 9, София, 10-ти май 2018 г. (обн. - ДВ, бр., 42 от 22.05.2018 г.)

Конституционният съд в състав: Борис Велчев –председател, членове: Цанка Цанкова, Стефка Стоева, Румен Ненков, Кети Маркова, Георги Ангелов, Анастас Анастасов, Гроздан Илиев, Мариана Карагьозова-Финкова, Константин Пенчев, Филип Димитров, Таня Райковска, при участието на секретар-протоколиста Гергана Иванова разгледа в закрито заседание на 10-ти май 2018 г. конституционно дело № 5/2017 г., докладвано от съдия Анастас Анастасов.

Read more...

Последвайте ни

                              

Анкета

Смятате ли, че учителите в частните училища преподават по-добре учебния материал?

Регистрация

Второ занимание на Ученическия клуб за наука и култура към БАЧУ и НБУ

     На 11.12.2014г. в НБУ – галерия УниАрт, се проведе второто занимание на Ученическия клуб за наука и култура към БАЧУ и НБУ с лекция на тема от областта на антропологията: „Възмъжаването по света”. Публичната лекция беше изнесена от доц.д-р Васил Гарнизов.

     На заниманието присъстваха ученици от: ЧСОУ „Проф. Иван Апостолов”, ПЧАГ „Уилям Шекспир”, ЧСОУ „Г.С.Уланова”, ЧПГ „Веда”, ЧСОУ „Рьорих”, ЧСОУ „Дрита” и ЧНУ „Ерих Кестнер”, а така също преподаватели и студенти от НБУ.

      Лекцията предизвика подчертан интерес и дискусия по възникнали въпроси.
     Заниманието на клуба беше уважено от проф.Сергей Игнатов, който е инициатор за създаването на Ученическия клуб за наука и култура към БАЧУ и НБУ.
    Ученическият клуб ще продължи дейността си през 2015г. с лекции и практикуми в сферата на изкуството и културата.

{gallery}news/2014/12{/gallery}

МНЕНИЯ НА УЧЕНИЦИ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС!

СПОДЕЛЕТЕ ГО!

Още за "фалшивите" оценки

Дискусионен форум - 14 декември 2017 г.

Как можете да станете член на БАЧУ?

Ако сe интересувате как да станете член на БАЧУ и да имате подкрепата на единствената браншова организация в областта на образованието, моля прочетете повече тук.

Виртуално изложение "Частни училища" 2015 г.

Първото в България виртуално изложение вече е факт. Какво можете да научите от него и как ще ви помогне в избора на училище за вас или вашето дете? Научете повече за виртуалното изложение тук.

 

Субсидии от държавата- повече за програмата.

 Повече за програмата "Парите следват ученика" и ще подпомогне ли държавата учениците, които учат в частни училища. Научете повече за тази програма тук.