Google+
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Последвайте ни

                              

Анкета

Смятате ли, че учителите в частните училища преподават по-добре учебния материал?

Регистрация

ЧОУ „Джани РоДари“ честваха своя патронен празник

На 23.10. учениците от ЧОУ „Джани РоДари“ честваха своя патронен празник.

Любимото им училище носи името на великия писател Джани Родари, останал в сърцата на много поколения с незабравимите си произведения.

 Учители и ученици показаха забавни моменти от „Граматика на фантазията“, месиха вълшебни сладки, а по-големите представиха свои приказки като „Червената шапчица на самолет“ и др.

 Незабравим момент от празника бе изложбата от илюстрации към книгата „Приказки колкото усмивка“на младия художник Дамян Дамянов.

Той разкри пред децата тайнството на рисунката и заедно с тях изработи страшни, комични и весели маски, с които празникът продължи с весела игра.

 Благодарим на издателство „Сиела“ за предоставената възможност да представим една толкова ценна книга, за първи път преведена на български език и да се насладим на невероятните илюстрации към нея

МНЕНИЯ НА УЧЕНИЦИ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС!

СПОДЕЛЕТЕ ГО!

Още за "фалшивите" оценки

Дискусионен форум - 14 декември 2017 г.

Как можете да станете член на БАЧУ?

Ако сe интересувате как да станете член на БАЧУ и да имате подкрепата на единствената браншова организация в областта на образованието, моля прочетете повече тук.

Виртуално изложение "Частни училища" 2015 г.

Първото в България виртуално изложение вече е факт. Какво можете да научите от него и как ще ви помогне в избора на училище за вас или вашето дете? Научете повече за виртуалното изложение тук.

 

Субсидии от държавата- повече за програмата.

 Повече за програмата "Парите следват ученика" и ще подпомогне ли държавата учениците, които учат в частни училища. Научете повече за тази програма тук.