Google+
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Каталог

ПРЕПОРЪЧАНО:

Субсидии за частни училища или колко са важни едни 20%

 Анализ на Десислава Николова, Институт за пазарна икономика

Преди няколко дни парламентарната комисия по образованието и науката набързо гласува една нова алинея към законопроекта за предучилищното и училищното образование, която с лека ръка успя да опорочи добрата идея държавната субсидия да следва децата, независимо дали те учат в държавни градини и училища или в частни.

Read more...

Последвайте ни

                              

Анкета

Смятате ли, че учителите в частните училища преподават по-добре учебния материал?

Регистрация

Интерактивно обучение в подготвителните групи в ЧДГ "Мария Магдалена"

За учебната 2014/2015 година в  подготвителната група 5 и 6 годишни въведохме интерактивното обучение.

Във времето на информационните технологии това е начин да се задържи за по-дълго вниманието на децата.

Освен, че получават знания по български език и математика, околния и природния свят, децата правят и първите си стъпки в сферата на технологиите. Изключително интересно и полезно за комплексното развитие на децата е новото учебно помагало, което внесохме от Унгария, където екипът на градината беше на обмяна на опит в детска градина в Будапеща.

Създадено, за да помага за развитието на деца с увреждания, то се превръща в помагало за комплексно развитие на малките деца, защото съчетава в себе си упражнения за краката, ръцете, говора и мисълта.В дните 21 – 23 ноември 2014 г. ЧДГ“Мария Магдалена“ ще участва в осмото специализирано изложение БЕБЕМАНИЯ – 2014, в Интер Експо Център, зали 5 и 6.

Документи за членство

МНЕНИЯ НА УЧЕНИЦИ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС!

СПОДЕЛЕТЕ ГО!

Още за "фалшивите" оценки

Видео:Пресконференция

Как можете да станете член на БАЧУ?

Ако сe интересувате как да станете член на БАЧУ и да имате подкрепата на единствената браншова организация в областта на образованието, моля прочетете повече тук.

Виртуално изложение "Частни училища" 2015 г.

Първото в България виртуално изложение вече е факт. Какво можете да научите от него и как ще ви помогне в избора на училище за вас или вашето дете? Научете повече за виртуалното изложение тук.

 

Субсидии от държавата- повече за програмата.

 Повече за програмата "Парите следват ученика" и ще подпомогне ли държавата учениците, които учат в частни училища. Научете повече за тази програма тук.