Google+
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ПРЕПОРЪЧАНО:

Решение № 9, София, 10-ти май 2018 г. (обн. - ДВ, бр., 42 от 22.05.2018 г.)

Конституционният съд в състав: Борис Велчев –председател, членове: Цанка Цанкова, Стефка Стоева, Румен Ненков, Кети Маркова, Георги Ангелов, Анастас Анастасов, Гроздан Илиев, Мариана Карагьозова-Финкова, Константин Пенчев, Филип Димитров, Таня Райковска, при участието на секретар-протоколиста Гергана Иванова разгледа в закрито заседание на 10-ти май 2018 г. конституционно дело № 5/2017 г., докладвано от съдия Анастас Анастасов.

Read more...

Последвайте ни

                              

Анкета

Смятате ли, че учителите в частните училища преподават по-добре учебния материал?

Регистрация

ЧСОУ "Артис" провежда практически семинар

По повод Деня на Християнското семейство, ЧСОУ по изкуства и чужди езици “Артис” и Институт за Изкуство и Терапия – София Ви канят на практически семинар с арт терапия - “Семейното сърце – как да балансираме семейните отношения, да разберем детето си и да се забавляваме заедно”.

Какво ще правим?
Ще използваме изкуството като начин да се забавляваме, да общуваме през сърцето и тялото, да трупаме умения за взаимност, сътрудничество и разбирателство. Чрез арт терапевтични практики ще можем да погледнем в душата на детето си, в неговия алтернативен свят и ще потърсим начини правилно да си взаимодействаме с него. Ще можем да прекараме качествено време заедно в създаване на красиви творчески неща. Ще пробудим семейното сърце, което бие в една честота, когато сме в хармония.

В семинара могат да участват деца на всички възрасти с техните родители.

Всички художествени материали са осигурени.

Носете си удобни дрехи, които могат и да се цапат.

Водещ
Семинарът се води от Елица Великова, дипломиран арт терапевт, психолог, преподавател в НБУ. Има магистърска степен по Експресивна арт терапия от European Graduate School, Саас – Фе, Швейцария и бакалавърска степен по психология от American University of London, UK. Елица работи като терапевт с деца, възрастни и групи както в България, така и в други страни по света.

Такса за участие: 50 лв (30 лв/възрастен и 20 лв/дете)

*преференциални условия при повече от двама участника от едно семейство

Водещ: Елица Великова,
0888 885 306, elitsavelikova@gmail.com,

За информация и записване:
0988 987 706, info@artisbg.com

МНЕНИЯ НА УЧЕНИЦИ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС!

СПОДЕЛЕТЕ ГО!

Още за "фалшивите" оценки

Дискусионен форум - 14 декември 2017 г.

Как можете да станете член на БАЧУ?

Ако сe интересувате как да станете член на БАЧУ и да имате подкрепата на единствената браншова организация в областта на образованието, моля прочетете повече тук.

Виртуално изложение "Частни училища" 2015 г.

Първото в България виртуално изложение вече е факт. Какво можете да научите от него и как ще ви помогне в избора на училище за вас или вашето дете? Научете повече за виртуалното изложение тук.

 

Субсидии от държавата- повече за програмата.

 Повече за програмата "Парите следват ученика" и ще подпомогне ли държавата учениците, които учат в частни училища. Научете повече за тази програма тук.