Google+
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ПРЕПОРЪЧАНО:

Решение № 9, София, 10-ти май 2018 г. (обн. - ДВ, бр., 42 от 22.05.2018 г.)

Конституционният съд в състав: Борис Велчев –председател, членове: Цанка Цанкова, Стефка Стоева, Румен Ненков, Кети Маркова, Георги Ангелов, Анастас Анастасов, Гроздан Илиев, Мариана Карагьозова-Финкова, Константин Пенчев, Филип Димитров, Таня Райковска, при участието на секретар-протоколиста Гергана Иванова разгледа в закрито заседание на 10-ти май 2018 г. конституционно дело № 5/2017 г., докладвано от съдия Анастас Анастасов.

Read more...

Последвайте ни

                              

Анкета

Смятате ли, че учителите в частните училища преподават по-добре учебния материал?

Регистрация

Реализация на випуск 2013 - ЧУ за танцово изкуство "Г. С. Уланова"

 

В Частното Училище за Танцово Изкуство „Г. С. Уланова” - Руски Лицей – София в 12 клас през 2012/2013 г. учиха Адриана Манасиева и Елеонора Митева.

И двете, след успешно положени изпити, получиха диплома по специалност „Класически танц”, професия „Артист-балетист”.

Адриана и Елеонора са лауреати на няколко престижни международни конкурса. През тази година Елеонора заслужено получи първа награда на конкурса „Петербургская метелица” в Санкт Петербург. И още по-висока награда за младата балерина беше поканата да продължи обучението си в една от най-добрите руски балетни школи – Московско Хореографско училище „Лавровски”. Елеонора предпочете да се завърне в България, защото тя и съученичката ѝ Адриана вече са били поканени да започнат работа в Софийската Национална опера. С гордост трябва да отбележим, че не само випускници на Частното Училище за Танцово Изкуство, но и възпитаници на Руската Балетна Школа при Руски Лицей – София успешно се реализират и работят в България, Испания, Австрия, Холандия и други страни.


МНЕНИЯ НА УЧЕНИЦИ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС!

СПОДЕЛЕТЕ ГО!

Още за "фалшивите" оценки

Дискусионен форум - 14 декември 2017 г.

Как можете да станете член на БАЧУ?

Ако сe интересувате как да станете член на БАЧУ и да имате подкрепата на единствената браншова организация в областта на образованието, моля прочетете повече тук.

Виртуално изложение "Частни училища" 2015 г.

Първото в България виртуално изложение вече е факт. Какво можете да научите от него и как ще ви помогне в избора на училище за вас или вашето дете? Научете повече за виртуалното изложение тук.

 

Субсидии от държавата- повече за програмата.

 Повече за програмата "Парите следват ученика" и ще подпомогне ли държавата учениците, които учат в частни училища. Научете повече за тази програма тук.