Google+
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ПРЕПОРЪЧАНО:

Решение № 9, София, 10-ти май 2018 г. (обн. - ДВ, бр., 42 от 22.05.2018 г.)

Конституционният съд в състав: Борис Велчев –председател, членове: Цанка Цанкова, Стефка Стоева, Румен Ненков, Кети Маркова, Георги Ангелов, Анастас Анастасов, Гроздан Илиев, Мариана Карагьозова-Финкова, Константин Пенчев, Филип Димитров, Таня Райковска, при участието на секретар-протоколиста Гергана Иванова разгледа в закрито заседание на 10-ти май 2018 г. конституционно дело № 5/2017 г., докладвано от съдия Анастас Анастасов.

Read more...

Последвайте ни

                              

Анкета

Смятате ли, че учителите в частните училища преподават по-добре учебния материал?

Регистрация

Конкурс по изобразително изкуство 2014 година

Обичаме България

За втора поредна година екипът на The Best of Bulgaria, с подкрепата на „Тектрис консулт инк.“, Невада, САЩ, организира конкурса по изобразително изкуство „Обичаме България“ за български деца по целия свят.

В конкурса могат да участват всички български деца (деца с поне един български родител) на възраст между 5 и 19 години. Участието е БЕЗПЛАТНО. Работите ще бъдат оценявани в три възрастови групи (5-9 г., 10-14 г. и 15-19 г.).

Във всяка възрастова група ще има по трима победители, всеки от които ще получи таблет, както и трима подгласници. Наградите ще бъдат връчени на церемония в София на 1 ноември, където ще бъдат показани и победилите работи.

Правилата за участие и подробна информация ще намерите на следния адрес: http://www.obichamebulgaria.com/index_bg.html

Можете да качвате работите си и във Фейсбук страницата на конкурса.

За контакти: obichamebulgaria@gmail.com.

Краен срок за участие: 31 юли 2014 г.

Източник

МНЕНИЯ НА УЧЕНИЦИ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС!

СПОДЕЛЕТЕ ГО!

Още за "фалшивите" оценки

Дискусионен форум - 14 декември 2017 г.

Как можете да станете член на БАЧУ?

Ако сe интересувате как да станете член на БАЧУ и да имате подкрепата на единствената браншова организация в областта на образованието, моля прочетете повече тук.

Виртуално изложение "Частни училища" 2015 г.

Първото в България виртуално изложение вече е факт. Какво можете да научите от него и как ще ви помогне в избора на училище за вас или вашето дете? Научете повече за виртуалното изложение тук.

 

Субсидии от държавата- повече за програмата.

 Повече за програмата "Парите следват ученика" и ще подпомогне ли държавата учениците, които учат в частни училища. Научете повече за тази програма тук.