Google+
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

ПРЕПОРЪЧАНО:

Решение № 9, София, 10-ти май 2018 г. (обн. - ДВ, бр., 42 от 22.05.2018 г.)

Конституционният съд в състав: Борис Велчев –председател, членове: Цанка Цанкова, Стефка Стоева, Румен Ненков, Кети Маркова, Георги Ангелов, Анастас Анастасов, Гроздан Илиев, Мариана Карагьозова-Финкова, Константин Пенчев, Филип Димитров, Таня Райковска, при участието на секретар-протоколиста Гергана Иванова разгледа в закрито заседание на 10-ти май 2018 г. конституционно дело № 5/2017 г., докладвано от съдия Анастас Анастасов.

Read more...

Последвайте ни

                              

Анкета

Смятате ли, че учителите в частните училища преподават по-добре учебния материал?

Регистрация

Управителен съвет

 Мария Каменова - председател на БАЧУ

Електроинженер, магистър по публична администрация

Работила като:  учител, втора ПКС; организатор в Междувъзовски факултет по микроелектроника; зам.-директор на Обединен техически колеж  към ТУ, София; главен асистент; главен секретар на Национална агенция за професионално образование и обучение в периода 2000 – 2013 г.; директор на Частен професионален колеж по въздушен транспорт.
Диляна Божинова -заместник–председател на БАЧУ

Основател и Директор на ЧСОУ и ЧДГ"Дрита" през 1990 г.

Работи като учител от 1985 г. Магистър по Педагогика от СУ"Св.Св.Климент Охридски" и Мениджмънт от УННС. Носител на почетно отличие на МОН “Неофит Рилски".  

Валентина Денчева - член на УС на БАЧУ

Директор на: Частна детска градина „Веда”, Частно основно училище „Веда”, Частна профилирана гимназия „Веда”. Педагог по образование, работи по специалността  от 30 години, в Частно училище „Веда” – от 14 години.

Награди и отличия: Почетно отличие на МОН за дългогодишна, цялостна, високопрофесионална трудова дейност в системата на народната просвета. 

Ира Анева -  член на УС на БАЧУ

Ира Анева е управител  Немски училища "Ерих Кестнер" от 1996 год. Завършила е висшето си образовние със специалност “Финанси”. 

Радка Карагьозова- член на УС на БАЧУ

Радка Карагьозова – директор и съосновател на ЧСОУ ”Рьорих”. Магистър Английска Филология от СУ ”Климент Охридски”, ЕМВА, Cotrugli Business School , има специализации по културология и международни икономически отношения. Работи в сферата на образованието от 1991 г.Носител е на награда „Неофит Рилски” за принос в образователната система  Илонка Горанова - член на УС на БАЧУ

Директор на Частна детска градина "Доверие"-София. Тя ще отговаря за координиране и организиране на дейността на частните детски градини-членове на БАЧУ.

  

 Пламен Натов - член на УС на БАЧУ

Управител на частно училище за изкуства "Артис"

 

 

МНЕНИЯ НА УЧЕНИЦИ

ВАШЕТО МНЕНИЕ Е ВАЖНО ЗА НАС!

СПОДЕЛЕТЕ ГО!

Още за "фалшивите" оценки

Дискусионен форум - 14 декември 2017 г.

Как можете да станете член на БАЧУ?

Ако сe интересувате как да станете член на БАЧУ и да имате подкрепата на единствената браншова организация в областта на образованието, моля прочетете повече тук.

Виртуално изложение "Частни училища" 2015 г.

Първото в България виртуално изложение вече е факт. Какво можете да научите от него и как ще ви помогне в избора на училище за вас или вашето дете? Научете повече за виртуалното изложение тук.

 

Субсидии от държавата- повече за програмата.

 Повече за програмата "Парите следват ученика" и ще подпомогне ли държавата учениците, които учат в частни училища. Научете повече за тази програма тук.